Tuesday, January 4, 2011

~Malam untuk ber'blogwalking~

Salam semua...

Entry ni pendek je...sebab nak memulakan aktiviti ber'blogwalking..

Rasanya aktiviti ni dah lama ditinggalkan...tak tau la kenapa..tapi sejak akhir2 ni memang sangat jarang berblogwalking...kepada mana2 blog yang me follow, hari ni hutang2 itu akan di lenyapkan...dengan gigihnya malam ni nak berblogwalking sampai juling mata ni..hehe..

*Jangan mata tertutup sudah la dek tak larat nak baca entry korang..hehe*

6 comments:

Nasriq said...

ni nak bw sampai lebam ke ni?

Eda said...

eh...cukup la eye bag yang ada ni...xmo la sampai lebam...huhu

setakat yang termampu..=)

husni said...

meh..jalan2 sini.
haha

Eda said...

husni: done jalan2 di blog kamu...=)

SyAmSuL AnUaR said...

lepak2 kt cni.. salam penyingahan...

Eda said...

lepak2 sini slalu SyAmSul AnUaR..=)

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template