Sunday, January 16, 2011

~Saya boleh main bola tampar Cikgu~

Salam semua..

Maaf la kalau entry sebelum ni asyik berkaitan pasal saman ngan hal2 yang berkaitan guaman..skang kita tinggalkan semua tu..jom layan entry yang tak de kaitan lak..

Petang-petang ahad ni duk umah je lepak2 sambil tengok tivi dan buat keje skit2..skang ni tengah tayangan cite Baginda di TV3..ala..cite lama tu..hehe

Yang lawaknye time pemilihan pemain bola tampar tu...

Gambar hiasan dari google..

Cikgu: Kamu penah main bola tampar?

Student: Tak pernah cikgu..tapi saya boleh main cikgu..
Cikgu: Macamana pulak boleh main kalau tak penah main

Student: Dulu ayah saya slalu tampar saya cikgu, tepis2 tamparan tu biasalah tu..jadi setakat nak tampar dan tepis bola tu tak de masalah la cikgu..

Hihihi..(ayat di atas diubah suai mengikut kefahaman saya..;-))

Boleh lak student tu cakap macam tu ek...hehe..

Korang penah/pandai main bola tampar tak?..saya?...huhuhu...setakat tampan bola tu reti la..dulu masa dalam PLKN penah kena paksa main..sebabnya tak cukup staf pompuan..pulak tu campur laki pompuan...nak tak nak staf pompuan yang 2 kerat ni la yang terpaksa masuk..huhu..klakar lak bila ingat2 balik..sampai lebam2 tangan main...waktu main pun slalu orang yang akan back up masa main...haha...nampak sangat main sebab nak cukup syarat je..tapi ok la sebab masa nak serve tu tak penah lagi sangkut kat jaring..hehe

Skang ni dah tak bersukan dah..badminton ke tenis ke ape2 jela...jogging pon dah tak buat dah skang ni...maklum la asyik hujan je..nak joging mana kan...eh..salahkan hujan lak ek..hehe..teringin nak kuarkan peluh balik...lepas ni kena bersukan balik ni...baru la badan rasa sihat kan...=)

12 comments:

iwan_dextrous said...

hihihih..ske men tampar2 nie..ahhaha

Eda said...

tampar & tepis...hehe

Nasriq said...

ada yang nak kena tampar ni...

Eda said...

Nasriq: agak2 la kan, sape yang kena tampar dulu ni yea??

Mat Ganu said...

nak men jugak...hehehe

Nasriq said...

bola yang nak kena tampar dulu...

Eda said...

Mat Ganu: silakan la bermain tampar menampar bola

Eda said...

Nasriq: sib baik...igtkan de sape2 yang nak serahkan diri untuk ditampar tadi...huhuhu

LiErOSe~QiEmi said...

main.. tp time sukan cawangan je.. tapi jadi dummy jee kat tengah.. sambut sekali sekala.. time serve je wajib.. main sekadar cukupkan korum jugek huuh

Eda said...

hahaha...sama la...tapi skang xde main dah..

Azham Vosovic said...

saya tak pandai main bola tampar...

Eda said...

xpe...blaja main lm2 pandai la...

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template