Monday, January 3, 2011

~Lab banjir...terbukti tak reti mop lantai..haha~

Salam semua...

Hari ni first keje di tahun baru 2011...tapi sangat la takde mood nak buat keje sebab badan penat baru sampai dari Terengganu dah kena keje...untuk mengelakkan mata dari tidur, pegi la jenguk2 lab...tengok2 apa yang patut dibuat...

Tiap kali masuk lab mesti ingat zaman blaja dulu2....p la bukak suis water distiller..sebab dah tinggal sikit..pastu...pegi meeting...pastu lunch..buat itu..buat ini...dalam pukul 4.30pm masuk lab balik...pastu bunyi air menitik2....

Alamak!!!!....lupa tutup suis water distiller...akibatnya...lab sudah bergenang dengan air suling...haih...waktu ni terus teringat kejadian kat lab UM...slalu sangat lab banjir sebab lupa tutup suis/paip...hehehe....Linda, waktu ni saya ingat bangat sama kamu...=)

So, nak tak nak terpaksa la ambil mop untuk kurangkan air dalam lab..sib baik aunti cleaner tu letak kat luar toilet je mop ngan baldi..klau tak mana la nak cari mop..dah mop, pusing mop kat atas baldi tempat yang cam jaring2 tu untuk kurangkan air kt mop tu....skaliiiiii baldi tu terbalik dan menumpahkan balik air yang dah dimop tadi....argghhh!!!...tension ai tau!..huhu..mungkin sebab dah penat sangat...otak pon dah tak center...

Memula dah fed up sebab dah nak blk...pastu pk2 balik kesalahan sendiri takkan nak suh orang lain pulak yang mop kan...huhu....mop la balik....dan...kesimpulannya, susah jugak nak mop lantai ni....kena ada skil jugak tu....huhu..

8 comments:

Nasriq said...

errrr...nak komen cam ne ni ek?

Eda said...

nak kondem ai la tu...sila..sila..sila...

norh said...

lab apa ya?

Eda said...

Lab kimia...huhu..(^-^)

Nasriq said...

ooooo...ingatkan lab buat bom tadi...

Eda said...

boleh juga nak buat tu...cukup bahan jadi la..huhu

haslinda said...

hahahaha....aku la linda tu...

Eda said...

yea linda...kamu la..sape lagi...aku siap buh link blog ko lagi tuh..;-)

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template