Monday, January 17, 2011

~Tolong la jangan kacau saya!!~

Salam semua...


Entry yang penuh emosi amarah!!

Entah makhluk Allah mana yang telah menjaja no telepon saya ni ha!!!!!!

Rimas!!..rimas!!..rimas!!!......tolong la jangan kacau saya lagi!!..

Macamana hang dapat no phone ni ha???...hang kata ceq bagi sebab kita selisih bahu kat mall??
Haahaha...hang jangan nak melawak boleh tak??...hang ingat senang2 ceq nak bg no phone kat org yang ceq tak kenai kaa???..nak pulak kalau selisih bahu...takdak maknanya laa!!!..

Hang tau dak hang tu salah nombor!!...yang hang nak kacau ceq ni apasal haaa!!...

Hang takdak gheja len ka nak buat??

Hang tau dak gara2 hang ceq terpaksa off kan handphone yang selama ni sentiasa on ni?..hang tau dak???????????

Hang nak kucing ni tembak hang kaa???...gmbr google

Arggghh!!!!!..tension!!!!...pi main jauh2 laaa!!!!


p/s: kepada rakan2 yg cuba menghubungi hp sy, maaf sekiranya panggilan/msg lmbt dibalas...semuanya gara2 kejadian yg tidak diingini spt di atas...ermmm..

5 comments:

norh said...

adakah itu secret admire? he he

Eda said...

kalau secret admire tu berada dalam negeri yang sama tak hairan sangat norh...tapi nun jauh di utara sana..poning den...

Nasriq said...

layannnnnn jea....

LiErOSe~QiEmi said...

wahhh peminat baru ni... ok la tu hihii

Eda said...

Nasriq: wat pening kepala je layan org macam tu..


Bunga: peminat lama ada tak rs2 ek?..haha

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template