Monday, March 7, 2011

~Arrgghhh...kenapa postpone..adeii~

Assalamualaikum semua..

Ermm..spoil mood tau pagi ni..audit...audit...audit..

Discussion ngan big boss lagi..

Big boss: Bos besar dah sampai belum?

Me: Bos besar mana pulak nih?..

Big boss: bos besar yang kat bawah tu la..

Me: oooo..huhu..belum2..tadi saya naik belum sampai lagi..

Big bos: ni mana pulak dia pegi hari nih?

Me: erm..tak pasti la..dia tak cakap apa2 pulak..

Big bos: ni nanti ada audit daripada BiotechCorp..

Me: brape haribulan?

Big boss: 10hb bulan ni, tapi saya dah mintak postpone ke 28hb..saya ckp la blaa..blaa..blaa..

Me: *dalam hati* alalala..nape postpone pulak..awat la tak buat je 10hb tu..senang saya tak yah involved..huaaaa...huhu.balik bercuti terus akan jadi hctic week pulak..*-*...huhu

Ok, sebetulnya saya sangat tak suka bila ada audit drp BiotechCorp..sebab dorang ni buat audit bukan saja nak tengok file2 yang di document kan...siap ada sesi soal jawab lagi...pastu kalau tak reti nak menjawab mula la terkial2 nak goreng ape...pastu yang bertanya pulak orang yang lagi expert daripada kita nih..adeii...pastu yang datang tu pulak fussy giler..pastu takde nak senyum2 pon..ermmm..adeiii...tak pasal2 terlibat jugak..

mama...tolong!!..

Abaikan..let's think about vacation...hehehe...;-)

17 comments:

cik ungu said...

oyehh..
audit tak bestttt...hohoh

Rozali said...

Assalamualaikum Eda

kadang2 bagus juga audit ni...mendisplenkan kita...tapi selalunya boring...kena kemas, susun, macam2...he he

Wassalam

Eda said...

cik ungu: tau xpe..huhu



Atuk-phd: waalaikumussalam..huhu..tu yang mls tu..macam2 la nak dibuat..itu belum kira file2 yang tak updated lagi tuh..adeiiiiii..huhu

KUREKURE COMEL said...

alolo..ciannya....nnti eda buat muka masam jgk la..hihihi..

Nasriq said...

Haha... ai g sabah ni nak audit la ni... biarin... cuti2 dulu buk... dikasirin tenang dulu ya...

Eda said...

kure2 comel: huhu..kali ni muka kesian/masam/blur tak jalan..huhu



Nasriq: bw blk ole2 utk ai..kasi tenang lagi..huhu

khaifaiz said...

Apa yang penting, kerjasama.. wonderpet pasti akan membantu

Eda said...

khai: wonderpet kompem ke dtg nnt nih?..haha

annenyss said...

audit mencabar kan..huhu ;)
ilek2..hehe

intan suraya said...

ala.. kerja letak tepi dulu.. yg penting cuti!!yihaaa!

Eda said...

Annenyss: tgh buat tak tau psl tu..huhu


Intan: buat sikit2 je dulu..mn yang penting2 dulu..yang tak penting pas blk cuti buat..huhu..

NasZ said...

saya pun benci audit..tak best...tak best..tak best...

Eda said...

Nasz: huhu..rilek2..cool ok..huhu

norh said...

Auditor is always right.. :P

Eda said...

norh: katanya la..ek..huhu

zati embong said...

da,akhir bulan ni apply cuti lg.haha.kalau x suka,kita kena usaha elak diri.suke2 jat bg idea.

Mr iz said...

he he.. buat muka garang je... he he he....letih woooo.... he he he... nak tak nak ...he he kena la juganye...he he

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template