Friday, March 25, 2011

~Pastu, Buat2 tak tau je~

Assalamualaikum semua..=)

Dah cuti pon kena masuk opis jugak..last2 tulih je kat borg cuti tu half day w/pn masuk opis pukul 4 ptg..haha...lantak la bos approved ke tak half day tu..

Ni nak tanya korang ni..

1) Penah tak korang mengelak dari jumpa orang yang korang tak nak jumpa?...mesti pernah kan..oh, saya bukan la nak cerita pasal jumpa orang ke tak..tnya je nih..

2) Pastu kan, pernah tak kawan korang or sape2 la yang dekat/ korang kenal gi cerita la pasal kawan2 korang apa2 cite la..padahal korang dah tau dah cite tu..tp buat2 tak tau sbb kononnya nak jaga hati member la kan..

3) Pastu kan, pernah tak korang buat2 tanya pasal kawan korang walhal korang dah tau hal sebenar dah..haha..ini mmg mcm kepoh kan..

4) Pastu pastu...eh, byk pulak pastu ek..huhu..bila kawan korang cite pasal apa2 la, korang menahan perasaan yg amat dalam..muka ceria tapi dalam hati..ya ampunnn..Allah je la tau hati tu menjerit ke meraung ke melalak ke dan yg sewaktu dengannya la..

Haaa...cer cite cer cite kat saya..penah ke korang alami perasaan seperti di atas?

14 comments:

Nasriq said...

huhu... sah sah sah lah kaki gosip ni...

Eda said...

eh2..tak menjawab soklan la u ni

Nasriq said...

Soalan i dulu dulu dulu tu dah terjawab dah... huhu...


Angguk jea la, kang kecik hati pulak...

Lelord said...

hahhahaha penahh2

norh said...

awak nak ngelak dari siapa Eda? :P

zmah said...

Gosip...semua orang bergosip

Eda said...

Nasriq: angguk2 geleng2..huhu


lelord: gelak ada makna tu..hehe

Eda said...

norh: tak ngelak pon...kalau jumpa langgar je la..haha



kak zmah: sape yg tak penah gosip tu mmg sgt naif la..hehe

aNiS aNiSa said...

apekaaaah???

suma penah...hihi

entry best : Tempat Larangan bagi Manusia~

Eda said...

anis: haha...no komen la..=)

KUREKURE COMEL said...

hehehe...pernah2....selalunya mina ckp direct kata dah tau je....huhuhu...

khaifaiz said...

byk sgt soklan smpai tak ingat pernah buat yg mana..

Biasa kalau benda yg dah tau.. khai buat bodoh je apa yg membe2 katekn

Eda said...

mina: hehe.bgs2 ckp direct, takde la nak dgr ulang2 ek


khai: mn de byk..4 soklan je tu..apa kata lps ni buat2 cerdik pulak..hehe

Mr iz said...

he he he... ada orang merisik ka...he he he

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template