Friday, March 4, 2011

~Ulang tahun ke-2 dan entry penghargaan~

Assalamualaikum semua..

Sedar tak sedar, dah 2 tahun usia blog ni..

Sejarah awal penubuhan blog ni..eceh..siap sejarah2 pulak dah yea..hehe

March 2009, merupakan tarikh penubuhan blog ~~**Story Of Me**~~..bermula dari hanya seorang silent reader yang tidak memiliki blog, saya mula blaja cara2 buat blog...mula2, blog ni diberi nama apa saje...kemudian saya tukar kepada Ed@...dan akhirnya saya memilih ~~**Story Of Me**~~ sebagai pilihan..sebab blog ni pun hanya berkisar tentang kehidupan seharian saya..jadi bertepatan la kan..=)

Jom makan sama-sama....=)


Orang yang memperkenalkan saya kepada dunia blog adalah Linda..memula baca je blog dia bila dekat lab, waktu tu saya masih lagi di UM, semester akhir sbelum genggam sarjana...kemudian, mula berjinak2..blaja skit2....blogspot pon senang nak ikut...maka,sampai sekarang la adanya blog ini..sehinggalah bertambahnya follower...terima kasih semua..

Sekali lagi saya nak buat penghargaan ni....haaa...itu hari kan saya ada tanya sape2 yg pandai buat header kan...hehe...jadi, hari ni saya keluarkan header tu...terima kasih kepada Mr.Iz...saya anggap tu hadiah ulang tahun ke-2 penubuhan blog ni...terima kasih yea...simple, tapi saya suke..tengok la peta kat background tu....mmg saya berharap sangat dapat mengelilingi dunia...tak dapat pegi jauh pon, cukuplah dalam Malaysia pun...saya suka travel2 ni...cuma masa dan kewangan je yang jadi penghalang pon...huhu

Mr. Iz, kamu mau hadiah tak??...hehe...mggu depan saya nak bercuti...ada apa2 wishlist ke?...haha..nanti jangan lupa email kan detail yea...saya akan pos cenderahati nye yea...=)

Haaaa...ni ada lagi nak bagi cenderahati kat korang ni...tapi, tungguuuuuu...hehe..;-)

29 comments:

KUREKURE COMEL said...

nak jgk....choki choki pun takpe....kihkihkih

Eda said...

mina: nak choki choki yea...suh bibik baru beli nnt...kat kedai runcit tu ade tu..hihi

tak sangka kure kure pon tau mkn choki choki ek..hihi

LiLohOnEy said...

wahh..

slamat ulang tahun blog!

keep blogging okeii :))

KUREKURE COMEL said...

hahaha...comel pe kurekure mkn choki choki smbil tgk2 cni....kihkihkih...


bibik baru?hhaahaha...nnti abis duit akaknye dikebas oleh beliau...hihihi...

Eda said...

mekasih LiLohOnEy..=)

Eda said...

mina: ala, setakat choki choki tu tak abis nye duit..huhu

Nasriq said...

nak jugak hadiah dari mabul...

intan suraya said...

wah.. teruskan b'blogging yek.. ade masa kita wat gathering.. intan pn nk jugak adiah..blh??hehe

Eda said...

Nasriq: mabul?...kat mn tu ek??...huhu

Eda said...

intan: insyaAllah, nak hadiah gak ek..stay tuned..hehe

Rozali said...

Assalamualaikum Eda

tahniah
syabas
story of me ke dua
moga terus maju jaya

Wassalam

Eda said...

Mekasih atuk-phd..=)

Mr iz said...

wah ni kira dah otai ni.... teruskan usaha ye cik.... wahhhh kena buat wishlist panjang ni he he he he......
1. nak choki choki gak...he he he
2.
3.
4.
5.
6.
he he he tgh pkir ni...he he he he
tahniah sempana ulangtahun ni ye.... otai... he he he

Tuan Penasihat said...

waaa tahniah. dah 2 tahun bergelar blogger, mesti dah banyak rasa perubahan dalam dirikan.
teruskan lagi dan semoga berjaya.

Eda said...

Mr iz: mn de otai...buat sekadar suke2 jer la..skang ni je baru aktif secara aktif nye..huhu

waaa...1-6 tp 1 je yg diisi, maka choki2 je la bagi kamu..

p/s: mina, sila tuntut choki2 dgn mr iz..haha

neway, tq ek...jgn lupa emailkan address kamu ye..=)

Eda said...

Tuan Penasihat: mekasih..=)

khaifaiz said...

waaa... nk gak wishlist

Eda said...

khai: sila2...pastu tunaikan sendiri yea..haha

Fida Ghazi said...

2 taun ye eda.. lama jugak tu kan..

aku pon tak ingat bila aku start blogging.. dulu 1st blog dah dilit dah.. hahaha..merapu je pun!

happy blogging ye eda!!

plankton said...

agak2 Incik Plankton ade pluang x dapat cenderahati dari cik eda???

p/s: jangan cederakan hati IP sudah~~

Eda said...

FidaGhazi: blog ni pon merapu jugak byk...huhu..lama la jugak...cuma dolu2 takde la aktif pon..skang byk ms compare to zmn blaja..;-)



Plankton: nak hadiah kena la tunggu...mn tau de rezki ke...jgn risau, xde nak cedereka hati sape2 pon..=)

iwan_dextrous said...

tahniah 1000X..hihihihih

zati embong said...

jat pun nak jugaklah choki2.haha

a ah,xperasan header eda da bertukar.

jat da ade kat kg.yuhuu ngantuk.

Eda said...

Iwan: TQ 1000x...hehe



Jat: bestnye blk kg..huhu..nk ikut..

apsal ramai request choki choki nih??..huhu

Mat Ganu said...

selamat ulang tahun...hehehe.
ur header look simple but very nice, i like~

Eda said...

Mat Ganu: TQ..semuanya ihsan dr Mr iz..=)

Nasriq said...

erkkkk.... kenyang mkn mcd.. eh... tetiba lak...

Cikgu Den said...

tahniah

Tambah Duit Tabung Dengan Heartbeat

Eda said...

Nasriq: nnt badan pon jd mcm mcd..



Cikgu Den: mekasih..=)

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template