Tuesday, March 15, 2011

~Pendapat pleaseeee..~

Assalamualaikum semua..=)

Before tidur ni sempat lagi nak update ni..ni2..nak tanya korang ni..apa yang korang akan buat bila ada orang buat confession tentang kamu?..reaksi yang akan di beri?

Contohnya orang tu berkata:

I like your beauty, simple & look cute..love at first sight...haha



Ape yang korang akan buat?

Melompat kegumbiraan?

Berangan-angan jumpa putera kayangan?

atau apa??

14 comments:

intan suraya said...

"really?? oh.. i really appreciated that.. thanks.."

sambil tersenyum t'sipu-sipu.. dlm hati,yes!yes!..hehe

khaifaiz said...

khai plak ble org ckp cm tu..

buat muka pelik smbil kata.. ang gila apa.. hahah

Mr iz said...

aku pun sama macam kahi..he he he.. pelik nya orang ni.... aku handsomela... he he he... gay ke apa...he he he

Nasriq said...

pendapat sekarang ni tak ada lagi... pendapatan ada la...

huhu...

senyum di bibir, senyum juga di hati...

haslinda said...

setuju dgn intan suraya..heheh..senyum tersipu2 sepjg hari..muka ceria jer..ihihi

Fida Ghazi said...

tengok la sape yg ckp..kalo org yg kita tak kenal..tetiba ckp camtu.. mmg sesuatu lah! baik berhati2..

Eda said...

Intan: merah dah pipi ek..hehe


Khai: haha...pedas tu..



Mr. iz: eh, betul jugak ek..kalau laki mesti la hensem..takkan cantik pulak kn..

Eda said...

Nasriq: pe kata transfer skit pendapatan u tu kat acc ai..haha



Linda: jantung ada rasa dup dap dup dap tak?..haha..*blushing*



Fida Ghazi: memang betul...kena tgk jugak sapa yang ckp kan..eh2..tp kalau at first sight mestila tak kenal sebelum tu...cane tu..

zati embong said...

pendapat?

kalau jat, jat buat xtahu je..aci x?

padahal dlm dah kembang kempis kena puji.haha

Sarah said...

Hahaha, who said that to you???

Akan rasa terharu (50%), shy2 (25%) and weirded out (25% - org tu nk apa sebnrnye..).

:P

Eda said...

jat: bese la tu ek kembang kempis..hehe



Sarah: hehe..no la..just wanna share je apa yang blogger lain rasa kalau de yang puji dorang macam tu..;P

LiErOSe~QiEmi said...

uit2.. sape yg puji tu?? klu orang yg kita admire.. wahhh mcm berada di awang2an.. ahahha.. tp klu orang kite tak kenal..errrrr suka ada, malu ada, takott lagi laaa ada hihi

Yutaka Mushimura said...

think positif...madju ke depan..dan lebarkanlah senyuman ketika mendapat pujian...

pasal kembang 2 nih..rasenyer semua wanita adalah cantik...semua wanita tidak terkecuali.:)

tips terbaru


Tip Memupuk Minda Kelas Pertama

Tips Menghadapi Jerawat

Tips Mendapat Ketenangan Dalam Senaman

Semua Untuk Kamu, My Lovely Follower

No Condom - NO PLAY PLAY

Tips Penjagaan Gearbox....Buatlah Ia Seperti Awek, Okeh

Eda said...

bunga: bahagia rasa kalau ada yg puji cm tu kan..malangnya belum ada...haha..yea..kena tgk org jugak..



yutaka: think positif...yea..semua wanita adalah cantik..itu saya setuju..hahhaaha.;-)

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template