Wednesday, March 23, 2011

~Entah kenapa mood tak berapa nak ada~

Assalamualaikum semua..=)

Senyum tetap senyum walaupun takde mood..

Tengah penat mengangkut barang..lately macam mood nak blogging macam tak berapa nak ada..bagi komen kat blog orang lain pun mcm dah kurang walaupun sentiasa jenguk blog tu..

Adakah simptom2 untuk mengundur diri dari dunia ini sudah mari?..saya sayang blog saya..mungkin kena pegi bertapa dulu untuk hasilkan entry yang segar bugar agar korang pembaca semua akan kelihatan segar bila membaca..hehe

Jangan ditanya kemana tuan blog ni menghilang jika andai suatu masa nanti blog ni sunyi tanpa entry2 yang baru..mungkinkah semua itu berlaku?..haha...yo yo je ek..

Sori blogger, banyak benda nak kena settle this 2 weeks...dengan hal audit, dengan hal saman, dengan hal rumah, dengan macam2 hal lagi la..jenguk blog korang pun memalam je..itu pun 3-4 blog je saya jenguk..bukan tak sudi singgah, tapi mood untuk blogwalking seakan2 tiada..saya pun tak tau kenapa..kadang2 tu boleh terlelap depan laptop sambil lampu bilik terpasang..

Tunggu keadaan saya reda dulu akan kembali blogwalking seperti sediakala ok..=)

6 comments:

KUREKURE COMEL said...

alolo....letihnya....nnti kalau pergi pasaraya...jumpa mesin urut tu...


eda urut puas2 ye....hehehe...
mina suke..best2...


kalau penat mmg cmtu....tp jgn tbe2 senyap pulak...huhuhu...

Mr iz said...

rilek je bawa bertenang saya paham... biasa la kita pekerja... kalau bos...he he he.... settle satu persatu bolenya... keep cool walaupun panas terik...he he he

Eda said...

mina: gi mall pon dah jarang..camno tu..hhuhu



Mr iz: cool fever..bila la nak jadi bos ni ek..hehe

norh said...

buat yang terbaik utk diri sendiri..ikut kata hati... :)

khaifaiz said...

Khai pun spt ini.. masih mencri idea utk entri yg segar bugar

Eda said...

norh: tak boleh ikut sgt kata hati...nanti lagi worse jadinya..



khai: ahad ni nak bertapa di broga hill, moga2 dpt ilham yang segar dan fresh (eh, cm sama je maksud 2 perkataan nih..haha)..;)

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template