Friday, March 4, 2011

~Buat muka blur kat bos~

Assalamualaikum semua..

Hari2 banyak keje...hari2 pon rasa stress..tapi bila dah banyak sangat stress sampai rasa otak pun jem..muka yang sentiasa tenang pon akan jadi tak tenang..

Discussion dengan big bos pagi tadi..

Bos: Bla...bla..bla.......blaaaaaaa...blaaaaaaaaa..blaaaaaaaaaaaaaaaa

Me: *dalam hati* Ape la yang bos membebel nih...sambil pandang bos buat muka blur2 mcm orang tak skolah..

Muka blur ke gini ek..google image..;-)


Bos: Tak pe la...i just want to give u information regarding bla..bla..blaa.....u pun i tgk dah stress dengan work load skarang..i will give this to my in law bla...bla..bla...

Me: *Terus senyum*...hehe..


Lepas ni nampaknya kena buat muka blur ala2 budak baru nak blaja la nih...menjadi jugak teknik ni ek....stressssssssssss..huhu

15 comments:

khaifaiz said...

haha.. tektik baik pnyer.. tu pn nasib bek la kn.. ahahhahahahaha

Nasriq said...

nak buat taktik cam ni jugak la...

zati embong said...

haha, jgn selalu blur da,nanti jd betul2 blur.

cam jat,manager salu ckp jat blur, last2 betul2 jd blur.haha

Rozali said...

Assalamualaikum Eda

pandai belakun yer

Wassalam

Fida Ghazi said...

nak buat tektik macam tu ntah bila ntah.. kat sini keje tak penah stress..tapi kalo si cabi tu mmg stress la..tapi stress2 dia pon makan boleh tambah2 nasi..acane tu?
motip ngumpat kat blog orang? ahahahaha...

Eda said...

khai: haha..tu la..sib baik je tu...kalau nasib x baik kena jugak..huhu



Nasriq: silalah...takde copyright pon tektik nih..huhu

Eda said...

jat: hehe..bukan, tadi mmg blur kjap..mn taknye..tak tau ujung pangkal tetiba nak ckp benda yg tak tau pape....mn x blur..huhu



Atk-phd: waalaikumussalam..
tak belakun pon, spontan muka jadi blur..huhu



FidaGhazi: haha...tak campur2...
tak yah doa la nak kena buat muka gini...mau dahi kerut 2 juta garis halus kut..huhu

Nasriq said...

Oit..oit..oit...ngumpat apa ni ha...

norh said...

takde maknanya buat muka blur kat bos saya..keja tetap bertambah punyalah.. :P

Eda said...

Nasriq: eh2..bukan saya...saya tak besalah!...huhu



norh: kena pandai baca2 skit...tiup2 skit...haha

Taufiq Tiramisu said...

hahaha..
boleh try la taktik ni..
good2 ;)

KUREKURE COMEL said...

lain kali eda gelak besar....mcm ising ckit...sure bos lg takmau kacau...hehehehe...



mina suka buat cmtu....pastu terus kuar...hahahaha....

Eda said...

Taufiqtiramisu: sila2...kalau tak menjadi jgn salahkan saya pulak yea..huhu




mina: haha..sebenarnya ms tgh discussion tu mmg nak kuar dah, tp bos ckp...'eh, saya belum habis ckp lagi ni...duduk2'..huhu

Mr iz said...

teknik terkini ni... he he.... bole try..he he

Eda said...

haha...ce try jadi ke x...hehe

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template