Wednesday, March 9, 2011

~Selamat tinggal..jumpa lagi minggu depan..nak hadiah tak?~

Assalamualaikum semua..=)

Autopublish!

Mungkin ketika korang semua baca entry ni saya sedang berada di dalam pesawat MH2660 menuju ke Tawau...yeay!..saya keseorangan dalam ni..eh, tipu!..haha..penumpang lain pun ada jugak..cuma saya tidak ditemani sesiapa yang dikenali...yea..sebab kwn2 yang lain naik Airasia ke Tawau..saya?..masa booked tiket ni, MAS lagi murah compared to AA..jadi, buat apa bayar lebih kalau boleh dapat perkhidmatan yang lebih selesa kan..hehe

Ke Tawau buat ape?..oh, bukan la pi ukur jalan mcm si tukang karut tuh...ahaha...asyik2 tukang karut je yg disebutkan ek...mcm takde orang lain...tu je contoh plg dekat..hehe..

Harusla CUTI-CUTI MALAYSIA...yeehaaa!!..hehe...

Lokasi percutian adalah Mabul Island...percutian budget..mungkin tak seselesa mana sebab nama pon percutian budget kan....tapi, agenda utama adalah untuk melihat keindahan underwater kat sana...orang kata cantik...Mabul Island ni terletak berdekatan dengan Sipadan..mungkin kalau berpeluang boleh ke sana..tapi seperti yang saya tahu, kalau nak pegi Sipadan kena reserve dulu sbb max hanya 120 orang saje yang boleh ke sana sehari..

Saya harap, balik dari percutian ni akan buat saya lebih matang..nak dapatkan mood yang baru supaya lebih tenang untuk menghadapi hari2 yang mendatang..hehe...juga nak makan seafood...ce tgk blog tukang karut tu..asyik2 ye upload gambo seafood...jeles beb..huhu

Ok2..sape mau hadiah dari saya sila angkat tangan tinggi2...yang agak2 rendang tu sila panjat kerusi sambil angkat tangan supaya saya boleh nampak..*gurau2 ek..hehe*

Sekarang, sila ikut arahan di bawah...


1) Buat satu entry bertajuk: SAYA NAK HADIAH DARI MABUL ISLAND, letak banner di atas dan link blog ini..
2) Sila buat satu entry kreatif..kalau rasa nak letak gambar letak la..kalau nak letak apa2 yang rasa menarik letak je...tak de halangan..nyatakan kenapa anda nak sangat hadiah dari Mabul Island ni..

3) Tidak lebih daripada 150 patah perkataan..haha..kang panjang2 tak larat pulak
den nak membaca..

4) Suka hati la nak follow blog ni ke tidak..tapi, kalau tak follow mcm mana nak tau sape yg menang kan..hehe..*tiada paksaan..terbuka kepada semua*

5) Sesudah selesai semua 4 step di atas..sila tinggalkan link entry anda di comment box sini..senang utk saya terjah nak kasi markah..

6) Tarikh tutup penyertaan adalah pada 12/03/11..jam 12 malam..tak perlu tag rakan2 yang lain..

Oh yea..masa first saya buat contest yang tak macam contest dulu ada yang komplen saya buat time semua orang dah cuti blk kampung..kali ni saya buat time korang semua keje/ blaja, tapi saya pula pegi bercuti..haha..adil la tu kan..penganjur bukan nak masuk pun kan..hehe..

So, sekembalinya saya dari percutian, saya akan jenguk blog2 kamu yang ikut serta dalam contest ni yea.. *eh, mcm la ramai yang nak masuk..huhu*.. 2 pemenang dicari tanpa mengira jantina mahupun bangsa..=)..selamat mencuba semua!!..ini adalah first official contest yang saya buat..harap dapat sokongan ramai..hehe


p/s: doakan perjalanan saya sepanjang percutian selamat pergi dan selamat kembali ke semenanjung...=)...sukeeeee sangat...hehe...;-)

15 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Eda

moga dipermudahkan dlm semua urusan dan memperolehi menafaat hasil percutian tu

Wassalam

zati embong said...

eda!happy holiday.ala da,bg hadiah utk geng2 ganu xleh eh?haha

khaifaiz said...

selamat bercuti.. hehehehe

Fida Ghazi said...

selamat bercuti-cutian eda! take care!

LiErOSe~QiEmi said...

wahhh bestnye cuti kat tempat yg damai...

ok nanti ada free bunga join erk

KUREKURE COMEL said...

besttttnyeeee..nak ituuuttt...hehehe...


nnti kalau mina buat...mina nak jgk hadiah tau...kihkihkih..


kite kan kwn..ahakkksss...pang!!!

zati embong said...

http://zatyembong.blogspot.com/2011/03/saya-nak-hadiah-dari-mabul-island.html

Da, jat jOin!

gigiAriEma said...

gigi nak hadiah gakkkk heheh :)

Mr iz said...

cuti cuti malaysia...he he he... selamat lah segalanye ye... enjoy ur self...he he he... dgn pesanan kat pemandu kapal terbang tu...he he he...berhati hati masa memandu...eh eh apa lak ni...he he he

khaifaiz said...

Cik Eda~~~~ saya join...

http://khaifaiz.blogspot.com/2011/03/saya-nak-hadiah-dari-mabul-island.html

annenyss said...

wah bestnya bercuti!:)

intan suraya said...

slmt b'cuti n jgn lupe bwk blk adiah utk org ganu..
http://intan7-sempoi.blogspot.com/2011/03/saya-nak-hadiah-dari-mabul-island.html

Eda said...

hai semua...=)

belum sempat jenguk blog korang...balik dari vacation akan ku jenguk hang pa semua yea...=)

::kak ina:: said...

hi cik eda,

akak pun nak join contest ni... ;-)

http://manja-ibu.blogspot.com/2011/03/saya-nak-hadiah-dari-mabul-island.html

KUREKURE COMEL said...

mina dah joinnnnn....hehehe....



http://mamat80.blogspot.com/2011/03/saya-nak-hadiah-dari-mabul-island.html

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template