Saturday, March 12, 2011

~Rasa risau sampai tak boleh tidur~

Assalamualaikum semua..=)

Kami sekarang ramai yang tak boleh tidur..masing2 risau memikirkan bencana yang berlaku di Jepun..

Jadi, semua pun macam tak nak tidur..mungkin la..

Oh2, masa kami tengah tunggu budak2 ni nak mancing..ada couple from Poland datang resort kami minta kami nyanyi lagu besday untuk one of their fren...jadi kami pun support je la...dan sekarang ni, entah bila la dorang ni nak balik...kami semua pon dah mcm halau2 pon tak reti2 jugak..ermm...mabuk agaknye..

Ape2 pun harap malam ni semuanya selamat hendaknya..walaupun hati masih lagi risau..

Doakan perjalanan kami semua di sini selamat pulang ke Semenanjung guys..=)

6 comments:

intan suraya said...

semoga eda slmtlah balik ke sini semula..~ameen~

Mr iz said...

ya...cik...mdah madahan selamat segala ye ye... barhati hati..... di jalan raya ...he he he

KUREKURE COMEL said...

eda...hati2 tau...take care....






sempat lg tak nk join contest tu?
sorry...sbb busy kursus la...

zati embong said...

da bila mahu pulang?Jat harap semua akan ok, da pun pulang sini dengan selamat.

norh said...

semoga selamat semuanya ya Eda..

Eda said...

TQ guys...da slamat sampai rumah dah..

mina: tutup 12/3/11 kul 12 malam...so, kalau b4 tu sempat la..;-)

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template