Thursday, March 24, 2011

~Berdebar ke tak ek..huhu~

Assalamualaikum semua..=)

Sekadar update ringkas untuk luah rasa hati..

Esok, first time nak jumpa lawyer..tak tau la nak kata apa dalam hati ni..berdebar ke tak ek?..nak kata berdebar, tak la rasa pun..mungkin sebab dah tau semuanya adalah berkaitan insuran, jadi takde la nak risau sangat..entry berkaitan ni sebelum ni di sini ----> di sini

Apa2 pun, doakan yang terbaik untuk saya dan rakan2 yang lain..semoga dipermudahkan segala urusan kami esok..

Saya terharu bila ayah kepilkan kata2 ni pada surat lawyer tu:

"Don't worry ok, lawyer insurans Eda yang akan lawan lawyer plainitif, jangan risau sangat yea..=)"..pesanan ini juga ditujukan kepada rakan2 saya yang lain..

Eh2, esok saya cuti la..yeay!!...adeii..anual leave dah makin kurang nih...raya kompem kena amik unpaid leave...wuaaa...

p/s: boleh la blogwalking kejap nih..hehe

11 comments:

Mr iz said...

ye cik eda moga dipermudahkan segalanya nye ye... moga tenang... jgn risau ye... no problem nye... kira settle je tu... insuran first party tak da hal....

khaifaiz said...

selamat berjumpa lawyer yer.. hehehe

sekamar rindu said...

salam...

moga dipermudahkan semua urusan..:))

KUREKURE COMEL said...

ya allah....smpai berbelas ribu nak tuntut....

ambil kesempatan betul....hope eda tenang esok ye....

bincang molek2...

Eda said...

Mr iz: TQ..hopefully semuanya settle..mls dh nak pk..


Khai: tau la nk jln2 esok..huh..
skali selisih kat highway plus nnt..haa

Eda said...

SR: wsalam, TQ..=)



mina: entah la mina..tak tau nak kata apa..TQ yea..

Nasriq said...

jangan lupa saman balik...

Eda said...

cukup2 la stakat ni..=)

Rozali said...

Assalamualaikum Eda

moga Allah permudahkan urussan eda

Wassalam

aNiS aNiSa said...

smoga dipermudahkan segala urusan =)

entry best: Egokah lelaki??

norh said...

semoga dipermudahkan Allah ya..Amin

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template