Tuesday, March 15, 2011

~Tak sempat nak update betul2 lagi~

Assalamualaikum semua..

Sorry la pada semua pembaca blog ni yang ternanti2 cerita tentang percutian saya di Mabul Island, Sabah tu..seriously memang tak sempat nak upload pictures and cerita pasal percutian tu lagi..mood nak blogging tertinggal kat laut agaknye...haha


Apa2 pon kalau korang nak tengok gambar2 yang diambil oleh rakan saya, boleh la ke website ni:
----> mkizwan

best..best..best..rasa nak pegi lagi...hehe..jom bloggers!!..hehe..;-)

7 comments:

Fida Ghazi said...

abes tu yg entry ni apdet main2 la ye eda? ekekekek..

nak tengok gambar2 dari blog eda jugak!! tunggu ni!

khaifaiz said...

kene cari blk tu cik mood.. suruh org post laju mood tu dari mabul

Eda said...

Fida Ghazi: apdet main2..hehe..apdet ringkas je nih..




Khai: jauh sangat lak nak pos dari mabul tu..

intan suraya said...

beshnya tgk org bercuti nih.. intan kalo xleh pegi b'cuti pn, blh hadiah dr sana pn xpe..hehe

zati embong said...

2la eda.busy eh? musim2 skrg ni xstabil lagi da nk ke pulau O.o

Rozali said...

Assalamualaikum Eda

pelan pelan
kami tungggggguuuuuuu

Wassalam

Eda said...

intan..haha..tgu pengumuman pemenang yea..=)



Jat: bz giler jat..tak lama lagi nak audit pulak tu..mmg tak sempat..


Atuk-phd: tguuuuu..hehe

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template