Thursday, December 23, 2010

~Bagaimana keadaan korang bila tahun 2030?~

Salam tengah hari semua..=)

Dah makan?...bagus...

Terliur lak seafood kat blog Mr. Chubby aka Nasriq..haha...kannn

Impian korang tahun 2030...ada ke?..2020 pon belum nak sampai 2030 lak ek..huhu..sebenarnya dah lama nak buat entry pasal ni...sbb tau pasal ni pun dah lama..so, korang ada ke impian tahun 2030?...haaa..lagi 20 tahun..

20 tahun akan datang, umur pun dah 40++..erk tuanya...huhu...dan kerja pun tak tau la kat N9 ni lagi ke dak...dan harap2 waktu tu dah ada rumah sendiri jugak..dah ada family sendiri jugak..anak2 sendiri jugak...oh..byk pulak ek..

Tak ingat bila, tapi waktu bercuti di kampung, me perasan satu benda yang tertampal di dinding bilik me...dinding bilik dah jadi mcm notice board je..macam2 dah adik tampal dengan jadual skolah la..jadual blaja la..notice prefect la..ape2 je la...buku2 skolah die apatah lagi..sepah2 sana sini...dannn...terjumpa la satu tampalan ni....

kat bulatan bawah sebelah kanan tu adalah signature die...me dulu tak reti pon sain2 ni..huhu

Haa....tengok imaginasi adik kesayanganku ini adalah sangat tinggi..tengokla kete dia..dengan antena dah serupa macam astro nye piring je..hihi...rumah sikit punya besar...tapi petak lak..huhu..kalau tak silap lukisan ni dah ada kat dinding bilik tu masa awal tahun 2009...tapi buat tak tahu je...entry pasal gelagat adik penah me buat dlm blog ni --->klik sini untuk tgk gelagat die yg lucu..=)

Bila pikir2 balik...me dulu tade pon nak letak impian macam tu untuk motivatekan diri...sangat kagum sebab waktu tu adik baru darjah 4 masa die buat lukisan ni...gambar die tu die tampal gambar waktu die umur 3 tahun kut...perasan tak kat lengan die tu ada jari..sebelah tu ada gmbar anak jiran masa kami duk menetap kat kemaman..gambar tu la kut die potong..hehe..segan la tu..hihi

Apa impian korang di tahun 2030?..mari kita kongsi...hehe

6 comments:

Nasriq said...

ai sampai sekarang pun, sign masih tak berape nak betul...

Eda said...

tau xpe..sain macam conteng2 je ek..hehe

Fida Ghazi said...

kreatip sungguh adik eda nih.. kereta masa depan dia dah lukis dahh.. siap sign bagai..


tapi kan.. taun 2030.. aku umo 50 taun *kalau idup lagi*

nenek2 sudaaaa.... haha!

Eda said...

haha...tu keta masa depan tuh..agaknya leh tgk astro dlm kete je..hehe

nenek de cucu dah ek..hehe

Lina said...

hehehe budak2 ni mmg tggi imaginasinya...tahun 2030 yer...insya-Allah klu masih bernafas lg di muka bumi ni umo dah 53 taun...tgk kejayaan anak2 la pulak n insya-Allah ada bisnes sndiri

Eda said...

imaginasi kanak2 zaman skang ni mengalahkan kita yang dah dewasa ni..

semoga impian kak Lina berjaya!..=)

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template