Monday, December 20, 2010

~Kepala suda kepeningan mengadap kerja2 ini~

Ada lagi 15 minit sebelum balik...huhu

Adei..pening suda mengadap kerja...saya mau berehat...bercuti...nak blk...nak relax2...tolong!..tolong!

Petang2 ni sib baik tak hujan..kalau tak, alahai lencun la baju..hihi..macam blk umah jalan kaki.hehe..

Jom2 balik umah lepak2 sambil blogwalking!

Eh...lama dah tak buat blogwalking secara jitu....entah kenapa lately mood untuk berblogging pun semakin menurun...entry pon satu je sehari....

Memerlukan ketenangan jiwa, mental dan juga fizikal..



P/s: harap2 Ganu dok banjir....bulih la balik kg dan dlm ms yg sm join gathering bloggers ganu 25hb ni...hihi..=)

5 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

bestnyerkalau dapat berehat di tempat yang tiada bunyi kereta...dan nyaman.

ErnIe said...

sini pun hujan gak.. jgn lah banjir lagi.. bln11 aritu dah banjir besar pun kat kedah n perlis..

Eda said...

LM: kann..sgt suke juga...boleh menenangkan fikiran sambil hirup udara yang segar...=)


Kak erni:harap2 tak banjir lagi la kan...skang pon dalam berita asyik dgr banjir je kat ganu...haih..

Nasriq said...

niat bercuti terbantut dek kerana hujan...

Eda said...

kira bercuti jugak tu w/pn terpera je kt bilik..

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template