Tuesday, December 28, 2010

~Sedikit terubat kerinduan ku..=)~

Salam semua...

Tak hingat jap lagi ada meeting ada hati mau update blog..hehe

Semalam dengan gigihnya balik ke rumah akak kat Seri Kembangan semata-mata mau makan nasi tomato+kari ayam kampung+ayam masak merah+sambal cili yang marbeles+acar timun yang dimasak oleh ibu kesayanganku, Nik Kamariah bt Nik Sulaiman...kamu kamu dan kamu yang ikut blog ni mesti ada baca entry pasal rindu yang amat dalam kat mak ngan ayah caye kann, kalau tak tau ---> klik sini

Dann..dannn.nyam..nyam.nyam...cedapppppp bangat..hehe..sampai terlupa nak snap gambar..haha..akak baru blk dari kampung, masa bertolak ke KL tu sempat la msg minta datang umah sebab mak masak 2 ekor ayam kampung untuk memenuhi kehendak napsu makan anaknya ini...haha...sedap sedap sedap sedap....mekasih mak...i luv u much much...;-)..tak dapat tengok mak, tengok masakan mak pun dah cukup baik...

hehe...teringat2 lak makan malam tadi...adeii...lapo lak rasa...

6 comments:

Lizzie Yasmin said...

aduh sedap nya pepagi dok cite pasal makan... sedap betul menu tue...

Eda said...
This comment has been removed by the author.
Eda said...

hhehe...sedap hingga menjilat jari..=)

aNnE said...

tiba2 anne lapa lak..hehehe

Eda said...

hehe...leleh dah tu air liur..;-)

Mohamadazhan hjDesa said...

sedapnya tu.hehe

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template