Monday, December 13, 2010

~Jom jawab survey ni~

Salam semua..

Tengah berblogwalking kat blog Tok Esah tadi ada la terbaca entry pasal survey ni..syarat2 nak join pon senang je..klau korang nak join sama pon boleh --->klik sini untuk tahu lebih lanjut


Syaratnya2 adalah seperti dibawah :-

1) Hanya terbuka kepada yg memiliki blog sahaja dan warganegara Malaysia sahaja.
2) Terbuka kepada semua jantina, keturunan, bahasa dan juga jenis blog yg anda miliki.
3) Hanya 1 servay yg boleh dijawab untuk setiap 1 blog.
4) Tak perlu jadi follower blog Mah@mahu.
5) Tak perlu Tag kawan2 blog anda.

Mudah kan syarat2 nya...meh tengok jawapan me pulak..

Soalan2 survay yg perlu di jawab dengan ikhlas. Sila pilih 1 jawapan untuk setiap soalan.

1) Apakah jenama telepon bimbit yg anda gunakan sekarang?

a) Nokia


2) Apakah jenama komputer riba yang anda gunakan sekarang?

c) Dell


3) Apakah jenama kamera digital yang anda gunakan sekarang?

b) Sony


4) Apakah saluran jalur lebar yg anda gunakan sekarang?

d) Celcom


5) Apakah jenama pakaian yg anda selalu beli sekrang?

b) Padini/PDI ---> xde la slalu beli pon kt cni..sbb yg lain2 tak penah beli lak


6) Di manakah restoran/cafe yg selalu anda singgah untuk makan?

c) Mcdonald


7) Di manakan gedung membeli belah yg selalu anda kunjungi?

b) Jaya Jusco


8) Apakah saluran radio tempatan yg selalu anda dengar?

a) HotFM


9) Apakah saluran TV tempatan yg selalu anda tonton?

c) TV3---->ni je yang boleh tgk pon, umah xde astro


10) Apakah jenama pewangi badan yg anda gunakan sekarang?

r) Versace


11) Apakah jenis majalah yang anda selalu baca?

q) Novel --->ni consider majalah ke?..hehhe


OK...siap...tu la jawapan yang paling ikhlas dan jujur dari me..hehe..
Jawapan di atas adalah berdasarkan pilihan yang di beri...jadi, apa tunggu lagi...=)

5 comments:

Nasriq said...

ai tak baca majalah...tapi menonton majalah 3...kui..kui..kui..

Eda said...

bagusss....majalah jugak tu...hehe

Nasriq said...

betui3...

Mah@mahu said...

Thanks sebab menjawab servay ini. Sila dptkan keputusan servay setiap minggu di blog Mah@mahu ok..

Eda said...

ok Mah@mahu...=)

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template