Monday, December 6, 2010

~Kecelaruan fikiran tahap sepuloh juta~

Tak suka....................................................

Tak boleh fokusssssssssssssssss.............

Petang ni ada meetingggggggggggggggggg..................tak suka meeting walaupun ada orang yang suka meetinggggg...

Kete dah nak kena servisss...tapi bolum boooooookkkk...tak servis boleh tak?..haih...duit lagi di situ..

Peningggg....ngadap borang2 yang entah brape version pon tak tau laaaaaaa.....25 jenis borang tuuuu....mana tak pening......

LAB?....lama sudah tak masukkkkkk...duk baik2 yea...byk dah pending work kat situuuu..

Arghhhh...nape dorang ni tak nak cari orang tuk replace post yg kosong!!..mencik!!!!!!!!!!

2 comments:

Nasriq said...

kalau stress sangat tukar la kerja tu... Kesian lak tengok...

Eda said...

sila carikan ai keje yang gaji yang 2kali ganda daripada skang...
huaaaa...hihi

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template