Monday, December 6, 2010

~MAHA 2010: 2nd episode~

Salam semua...

Me, 2 kali pegi MAHA 2010..kali pertama pegi atas kehendak sendiri...
Kali kedua pegi atas urusan keje...boleh la dikatakan keje....keje jalan2...hehe

Banyak yang menarik....pada sape2 yang terlepas MAHA kali ni...tggu la 2 tahun lagi yea...
So, ni adalah antara gambar2 yang sempat dirakamkan masa pegi kali ke-2...layannnn...


Biri-biri BOER...lupa lak dari mana


Kambing ni pakcik tu yang punya..


Kulit kayu manis gergasi dari Sabah..


Ini adalah kambing...pelik kannnn...


Asam kelubi...pelikkkk....


Tembikai ni TELAN ORANG!!!..entah bape ramai yang dah kena telan pon tak tau la..hehe


Sangat best boleh tengok orkid yang cantik2 yang menang pertandingan...


Lagi orkid lawa2..


Makcik ajaib...goreng pisang guna TANGAN woooo~~


Nak balik ke tempat parking punya la panjang kena beratur nak naik bas....

2 hari pegi pun tak abis pusing jugak...=)

2 comments:

LiErOSe~QiEmi said...

eeeeeeeeee.. besonye kambing tuuu.. takot nengok..agak2 leh makan orang tak??? huuhuu

Eda said...

besar kannnn...

ape lak boleh makan orang, orang yang makan die boleh la...ekekkeke..;-)

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template