Thursday, December 2, 2010

~Terjaga dari tidur, eh..kenapa mata basah ni?~

Assalamualaikum semua..selamat pagi..=)

Sudah breakfast ke anda semua?.. pagi ni sempat minum je, tapi dah tapau kuih kat makcik jual kuih tadi.. cuma belum makan je lagi.. Pukul 8.00am dah terpacak kat depan opis..gigih sungguh pagi ni datang awal, sebabnya ada appointment...tapi sampai skang batang hidung client tak nampak2..nih yang tak suka nih..

Semalam lepas maghrib layan la tengok berita utama sambil makan nasi goreng kerabu (sedappp..YUMMY!!).. abis berita kengkonon nak layan KES kat tv3.. tajuknya: Kronologi kes Mona Fendi...huih..best ni..kes dah lama tapi baru keluar segmen khas untuk ni.. Memula intro, waahhh...mona fendi ni penyanyi ke dulu?..tak tau pon..tapi kejap je dorang tunjuk vid clip tu.. pastu bermula la episod berdarah..eh, pe kaitan ngan tajuk entry nih?...haha...cam takde kaitan.. Memula steady lagi, tengok cemana die potong2 badan arwah Dato' Mazlan tu..wooooo~ NGERI okeh..makanan yang dah telan tadi rasa macam nak termuntah balik..huhu.. lepas ~15minit terus tutup tv masuk bilik.. tak sanggup dah nak tengok...layan blog lagi bagus..huhu...

Semalam juga dalam kul ~10.00pm dah tido..tapi cam biasa la dah bergelap pun susah gak nak lena.. kul berapa tertido pun tak tau la..prasan ada mesej masuk, tapi sengaja biarkan..sok pagi je la baca..kemudian, terlenaaaa...zzzzzzzzzzzz

Pukul 3.00++ am, terjaga..eh, apsal mata de manik2 jernih ni..cuba ingat balik kut2 la termimpi ngeri2 cam kes MonaFendi tu ke..isshh..mintak jauh..ingat2 lagi..tak dapat2...MISTERI betul..

Credit to Mr. Google

sambung tido...adoii...susah pula nak sambung..pejam je la mata...harapnya dapat lena balik...zzzzzz sampai la ke Subuh...bangun pagi2 sambil masak air tu ingat balik, pe benda yang dimimpi semalam ni sampai teriak bagai nih....konpius2...malam ku di selubungi MISTERI..=P

5 comments:

Nasriq said...

isk2...basah la tilam ek...

Eda said...

eh, mana de tilam pulak yang basah..bantal je la...

ENGLISH TIPS said...

Well, most visitors on my blog are from USA, Brazil and Malaysia and Indonesia and honestly, I love to hear about your country, your religion, I think as the most Malay people are Muslim, even I'm catholic but I respect and like to hear about the biggest religion in the world. Invite your readers to visit my blog and for those like English can improve it the listen to some podcasts. Interested to exchange links, add me and leave a message there. Absolutely I'll do the same. http://www.englishtips-self-taught.blogspot.com title Tour guide

Eda said...

englishtips: u are almost welcome to our country, religion or what ever related to our culture...=)

dapat follower dari BRAZIL...excited okeh..=)

Eda said...

ooppss...missing 2 words...

"u are almost welcome to learn about......"......:p

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template