Wednesday, December 29, 2010

~Kenapa saya suke sampai rasa nak melompat~

Salam semua...

Debaran AFF Suzuki Cup semakin memuncak nampaknya...harap2 Malaysia menang la ye malam ni...sama2 kita doakan...amin..

Berbalik pada tajuk entry ni...seperti status di facebook....=)

Sebelum tu,
Semalam balik umah akak lagi....sampai2 je kami bawa adik keluar untuk cari kelengkapan skolah adik..dekat pukul 11 malam baru sampai umah...anak buah kena tinggal tapi die cool je konon2 tak de ape2 yang jadi, padahal dalam hati sebak tahap dewa menahan air mata daripada jatuh sebab kena tinggal...haha..cian die..

Sebab yang pertama saya gembira:

Khusyuk betul dia makan, lapo la tu..padahal dah pukul 11.30pm masa ni..

Tengokk...si kecit ni dah pandai makan sendiri guna sudu tanpa menumpahkan nasi...cayalah..pastu makin nak snap gambar, makin die dekat pulak...pastu mak ai betapa petahnya die bercakap..

Makan yea..makan kenyang2..=)

Ada beli buku mewarna untuk si kecit ni..pastu kami sama2 la warna buku tu...belum siap warna lagi tetiba die gi jerit;

Yeay!..Ayeh menang...(Ayeh = Zarif, sebutan dari mulut anak buah yang kepelatan sedikit menyebut nama sendiri..huhu)...banyak dah peningkatan setelah hampir 3 minggu tak bersua muka...sib baik ingat makcik dia lagi...kalau takkkk...huh..tak mo kawan..;-)


Sebab yang kedua saya gembira:

Perempuan mana yang tak teruja bila barangan kesukaan nya boleh diperolehi dengan harga yang SUPER MARBELES MURAHNYA!!!..=))


Yang kiri botol kecit (30ml) tu dah abis, yg botol besar (50ml) baru dpt semalam..=))

Setelah hampir 2 bulan menunggu, akhirnya semalam dapat juga perfume idaman hati yang ditunggu2..dannnnnnnn...harganya sangat la membuat saya rasa nak melompat2 sampai rasa nak jerit satu rumah..MURAHNYA!!!!!!...SAYA SUKEEE!!!..

Agak2 korang la kann, yang botol besar tu brape harga pasaran??...;-)

Mai sini nak habaq kang hangpa semua..sevey punya sevey kat area N9 ni ngan KL, harga untuk yg 30ml tu ~RM 155, dan yang 50ml tu ~RM260 sebotol....dannnnnn....tau harga yang saya dapat utk 50ml tu????....sama harga macam yg 30ml....haaa...sapa yang tak gumbira sampai rasa nak melompat kannnnnn...hehe.....penantian yang lama akhirnya berbaloi2....

Sape2 yang nak order perfume original pelbagai jenama, boleh la bagitau saya...hehe..wat bisnes lak ek...=)..dijamin berkualiti..hehe..=))

7 comments:

ErnIe said...

akak pun pakai bright crystal.. :)

Fida Ghazi said...

comel la zarif makan!!! penuh tertib gitu...

eh..eh..pafum tu beli kat mana? *tetiba mode kak nam*

Eda said...

kak ernie: harum kan bau nya...*tetiba baku lak*..

saya mmg pakai ni dr zaman blaja..lps tu x penah tukar dah..=)


Fida Ghazi:memula tak tertib pon, tp tetibaa org nak snap pic die jadi setertib yg mungkin lak..hehe

pafum tu order dr kakak saya, ada kwn dia dpt murah terus dr kilang kt oversea...nak order silalah..;-)

Nasriq said...

amboi...Fida...pantang nampak barang murah mula la mata tu blink2...


Eda: jangan melompat tinggi sangat, takut sangkut dekat siling lak kang...

Eda said...

Nasriq: tak melompat pon...rasa je..huhu

me said...

cumelnyer anak kecil ini
*mengimbau zaman kanak kanak

Eda said...

hehe....namanya Mohd Zarif Zafran..

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template