Sunday, December 12, 2010

~Percubaan yang pertama~

Salam semua...salam hari minggu..

Ingatkan nak keluar petang ni..tapi rasa malas la pulak..bosan2 kat rumah ni, me cuba lah meng'edit' gambar yang ada secara online..jom tengok hasil sebelum dan selepas..hehe

Disebabkan me takde software adobe photoshop ke ape ke yang sewaktu dengannya..eh, mungkin ada tapi tak tau kat file mana...hehe...jadi, me guna sini untuk edit gambar2 yang ada -->sila klik

lagi pun tak reti nak guna software2 yang canggih2 ni..yang ni senang skit..=)
Oh ya, model adalah anak buah sendiri..hehe

Sebelum di edit

Selepas di edit

Amacam?..agak2 boleh bukak studio tak?...hihi...berangan je lebih kann..kamera dslr pon tak dak ada hati mau bukak studio lak...;p

p/s: saje suka-suka

4 comments:

cik ungu said...

try tambah brightness sikit n tambah contrast.

then pegi edit kat bhgian effects:
guna orto-nish.

warna jd lebeh terang n glowing.

kalau cantik bleh la try~

;)

Eda said...

oh, mekasih cik ungu..

sila beri tunjuk ajar lagi..;)

Cik Gallus Gallus said...

selain tu photobucket pon ade

Eda said...

CGG: try photobucket jugak td...tapi entah kenapa tak boleh nak masuk..

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template