Tuesday, December 14, 2010

~Euuwww...saya tengok pon rasa mau muntah~

Salam semua...

Nak balik dari opis tadi, bos lepak2 depan opis sambil isap rokok...me tengah duk kunci opis..staf dari tingkat atas pon turun..

"Aiya, lu kuat betul aa isap itu lokok..ish, talak takut itu apa itu...ala...itu la yang gambar dekat kotak lokok tu..aiyoo...wa tengok pon mau muntah woo~"

"Ini k?"..balas bos sambil tunjuk kotak rokok kat staf tadi...

"Aiyaa...lu jangan tunjuk sama saya la...nanti saya mau muntah lo"

Bos tersengih2 macam kerang busuk...busuk sebab isap rokok...uwekkk..

"Lu talak takut ke kalau lu punya palu-palu losak ke, itu jari kena potong ka"..

Dah tak tau dah bos balas apa lepas tu sebab me terus blah...sayang nyawa ooo...orang yang hidu asap lagi teruk effect die tauu...

Ha, hangpa2 yang duk ketegaq sangat isap rokok ni...pelik betul la...dah sah2 dekat kotak rokok tu macam2 gambar yang tak sedap nak tengok sampai rasa nak termuntah, maintain je selamba isap rokok lagi kann...tak sayang nyawa sendiri ke?...kot ye pon jangan la merokok kat tempat awam...satu lagi, kalau pas makan musti mau isap rokok..apsal haaa??....tunggu balik umah la kalau nak merokok pon..

Ni me tunjuk gambar2 yang boleh buat kamu muntah hijau...layannn...

Tak takot ke janin jadi lagu ni??...cian dia pon nak idup gak..credit to google..

Kaki cantik2 dah kena Gengren...x pasal2 kena potong..credit to google lagi

Haa...ni lagi...leher dah lompong dah..credit google

Gigi cantik2 dah jadi rongak..mulut busuk lak tu...credit lagi kt google


Dah hebat sangat la tu...cuba kalau berani..credit lagi kt google


Wah2...ini lagi hebat...sok lusa tempah nisan siap2...credit lagi ke google

Tak nak!....ihsan dari google lagi..=)

Jom la ramai2 kita sokong TAK NAK kat rokok ni...banyak keburukan daripada kebaikannya...kalau tak sayang nyawa sendiri, sayang la nyawa orang yang sayang nyawa kamu tu...

2 comments:

HaDi said...

Saya sokong XNAK MEROKOK...
Bg sape2 dah kawen,,boleh sorok kotak rokok husband klo dpt suami perokok..=D

Eda said...

cara tu mungkin tak brape/lambat nak berkesan..kitorang adik beradik penah sorok kotak rokok ayah dan buang dalam tong sampah, tapi ayah still beli lain juga..

tapi Alhamdulillah, sudah 7 tahun ayah tak merokok...=)

Pokoknya kesedaran tu datang dari dalam diri si perokok itu sendiri..

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template