Tuesday, February 8, 2011

~Ala kadar je ni~

Salam semua..

Hari ni kurang sihat..mungkin penangan tak cukup rehat semalam..selsema pun sudah mari..ni yang tak suka ni..kalau selsema mau 2 mggu baru sembuh sepenuhnya..suara pun dah serak2 ala2 penyanyi Ella tu..seksi gitu..eh.tetiba lak ek..kalau karok mau tak terkeluar sore yg seksi ni..dengar tak dengar je..

Pagi tadi appointment pun leh lak lupa bw surat penting yang ORIGINAL..yang ada dalam fail yg fotostat je..haihh..pe nak jadi nih..

Tekak pun dah memang perit sangat2..mau je mc hari ni..tp, sebab byk sgt benda yang nak kena setel kan terpaksa hold dulu..

Semalam memang flat..waktu lunch diisi dengan aktvty tdo...lena macam tdo malam..sib baik tak terlajak je..malam tadi pun minum cokelat then terus tdo..makan minum semua terabai untuk semalam..eh, minum tak terabai..makan jer..penat punya pasal..selera mkan pon hilang..

So, ni update ala kadar je..sebab tengah bengang dengan diri sendiri..hhuhu..mcm mn la boleh lupa benda penting..ermm...tguu surat warning je la nnt...wuaaa..huhu

2 comments:

h o n e y said...

salam.
makan ubat ye. jaga kesihatan diri=)

Eda said...

tq honey..=)

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template