Wednesday, February 2, 2011

~Kebuntuan sudah mau buat apa~

Salam semua..

Skang tinggal la saya keseorangan at ofis bwh ni..bosses dah balik dua2..adeii...kebuntuan...nak buat keje??..erkk..dah xde mood dah..lagi pun dah siap semua keje yang penting2..ni pun tgh nak email proposal je...erm..


Kat luar pun tggl 3-4 biji kete je kat parking...wuaaa..mau pulang...ada lagi 45 minit...haihhhh


Kepada yang menyambut Chinese New Year, Gong Xi Fa Cai saya ucapkan...

Selamat bercuti semua..hati2 ketika memandu yea..doakan perjalanan saya pulang ke kampung selamat tiba...esok ke klate kita!!..hehe..

oh yea, hadiah untuk soklan yg saya ajukan akan dibeli di klate memandangkan tak sempat beli di terengganu barangkali..=)..masih ada masa lagi kalau nak join ---> klik sini

2 comments:

norh said...

selamat bercuti awak :)

Eda said...

norh: selamat bercuti juga untuk awk..:)

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template