Wednesday, February 16, 2011

~Pening..pening..dan pening lagi~

Salam semua..

Skang ni tengah mood pening..

Pening & sakit kepala...dari Subuh tadi lagi sampai la ni tak hilang2...nak wat keje pon macam nak terjatuh je kepala ni atas meja..

nak kata tak sarapan, hari ni sarapan je..siap makan 3 ketul apam lagi sbb ada orang tu cakap saya makin kurus..so ni nak mengepam balik jadi macam apam lak..


pening...pening...pening...adeiiiiii..

sakit kepala...pastu pastu saya ni dah tersilap jawab phone tadi..muahaha..sbb tgh bengong kan, so dengan tidak bertanya sape yang kol tadi jadi tak tau la macam mana nak kontek balik si pemanggil...

ahh...lantak la, kalau die rasa urgent, dia kol la saya balik...ye tak..hihi..hancus company kalau slalu macam ni..huhu


Ape la yang tak kena sampai sakit kepala ni macam kena cucuk jer..ada sape2 boleh hilang kan sakit kepala saya tak??..huhu

25 comments:

Nasriq said...

Tanak nak bagi cadangan...nanti lagi pening nanti..


ni pening banyak mengatur kot ni?

Eda said...

tak baik kedekut ilmu..

mengatur ape ke bende nye encik nasriq oii..

Rozali said...

Assalamualaikum Eda

kena bawa banyak berehat kutt

Wassalam

norh said...

cuba hindari memikirkan 'pening', berkata 'pening' dan yang sewaktu dengannya lah.. :)

Eda said...

Atuk-phd: wsalam..berehat dah byk dah ni rasanya..hehe



norh: betul jugak tu ek..cuba pk & berkata benda yang tak sewaktu dengannya kann.=)

LiErOSe~QiEmi said...

ni msti banyak fikir kan.. rehat banyak skit tau.. ari tu dah batuk, ni sakit kepala pulak.. huhu macam2 eda ni tau

Eda said...

bunga: macam2 ek..ngada2 je tuh..
pk mende dok tau tuh..huuhu

KUREKURE COMEL said...

hhmmm...pening ye...relaks kan kepala...jgn byk pikir sgt...

kalo rasa pening...pejamkan mata sat...relaks kan badan...

sure ok ckit...hehehe...

Eda said...

kurekure comel: rileks2..pejam2 mata..teros tdo!!..haha

ok dah ni..=)

zati embong said...

jat kalau kat ofis pening2,bukak game men game.haha

ErnIe said...

kalu sakit sgt, makan lah panadol.. kang takleh nk wat keja.. tp kalu leh mc n balik tido, itu lagi baik..

Eda said...

jat: bukak game pon rasa nak pengsan jer..pusing2 mcm tgk bintang je game tu..huhu



kak ernie: ni dah ok dah..takde panadol lak tadi, tak amal sgt mkn panadol ni..

Alris said...

Assalamualaikum ww,
Salam kenal, ini kunjungan perdana kesini. Salam silaturahmi.
Wassalam,
Alris

Eda said...

Alris: wsalam...salam kenal...berkunjung lagi di sini yea..jgn segan2..=)

iwan_dextrous said...

sng je...cuba hentak kat dinding sat..hhihihi

Eda said...

iwan: erkk...kalau saya buat gitu takut hilang terus kepala yang waras..akan sunyi la blog saya ni nanti...huhu

Mat Ganu said...

ish, kes tenat nie...cepat dail 999!! hehehe

Eda said...

Mat Ganu: apa tunggu lagi..cepat dail 999 skarang!!...nanti ada orang ikut cadangan iwan lak kang..hehehe

life&enjoy&study said...

migrain ker??
xg check doktor??
bhye la pening2 nieyh..g check yea.. :)

zmah said...

Kalau akak pening,akak tidur je.

Eda said...

Life&enjoy&study: so far takde migrain lagi..mintak jauh la..seksa benor tgk org migrain ni..




kak zmah: kalau kat umah kompem tdo..=)

online all articles said...

trimakasi info na sobat,,, nice post

djemari said...

salam kenal yaa

sekamar rindu said...

salam..

mungkin ada memikirkan seseuatu kot...bwa bertenang...

kalau tak elok juga pening tu..jumpalah Doktor..

Eda said...

d jemari: salam kenal..=)



sekamar rindu: elok dah ni..semalam mau pecah rasanya kepala..=)

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template