Monday, February 28, 2011

~Senyum lebar selebar lebarnya..haha~

Assalamualaikum semua..=)


Hehehe..tajuk entry haruslah kena senyum2 kan..ape tidak nya..walaupun mood hari ni ke laut..tapi2 menjelang petang, mood tu dah kembali ke darat..haha..

Yeehaaaa...cuti saya dah lulus!!...berkat doa korang2 semua kan..alhamdulillah...berjaya melepasi halangan kecik dan besar..hihi..yea la bos kecik dan bos besar..-->entry berkenaan disini

Tapi kan..satu je yang saya pelik...kalau apply cuti lama2 kan..kenapa ek mesti bos tanya..
"kamu nak kawen ke ni cuti lama2?"..kenapa mest "kawen" tu yang jadi isu ek?..

Bos pon satu..kalau staf dia nak kawen mesti la akan ada kad jemputan yang bau wangi semerbak sampai nak terbersin tu kan...takkan la staf dia yang baik hati lagi cumil ni tak bg kad jemputan kot kalau nak kawen..kan..kan..

Ape2 pon..dah start counting for that day!!..mcm entry yang ditulis oleh sahabat saya ini-->klik sini..hehe..excited tuu..linda & sarah...jom kira sama2!!..haha

22 comments:

KUREKURE COMEL said...

waaahhhh....nnti hari2 blh mkn kepok lekor puah2 la..hehehehe.....


nak ole2 dari ganu tau...hihihi...

Eda said...

huhu..mina, tak balik ganu la..hehe

norh said...

apasal tak ajak saya sekali? hu hu

zati embong said...

eda,lama ke cuti?bestnya.balance cuti jat kan,ada sehari je utk bln 3.hihi.

Mr iz said...

ooo nak ke jepun ke...selamat dan selamat segalanye lah ye....jgn lupa buah tangan...he he ... kalau tak da buah kaki pun kira ok gak...he he he.... oooo haiiiyyoo gozaiemaste...he he he

Eda said...

norh: huhu...nanti kita wat cuti2 bersama blogger eh..norh jadi organizer boleh??...hehe


jat: xde la seminggu pon...tapi lama la jugak kalau 2 hari je masuk opis mggu dpn..hehe



Mr.iz: haha...ntah ada ntah tidak buah tangan ngan kaki tu..eh2..saya bukan ke jepun la..huhu

iwan_dextrous said...

nk follow gak..hahahha

Nasriq said...

nak g tawau jugak la cam ni... jeles...

Eda said...

iwan: alamak, borang permohonan dah ditutup la..huhu



Nasriq: ala..kamu stakat tawau tu ape la sangat ek...sipadan la baru best...hahaha...=P

Nasriq said...

sipadan... tunggu kedatangan ku pada 21 mac nanti....

Cik Yana said...

Bese la kalau dah masuk alam perkerjaan tu, tak de benda lain orang akan tanye kalau mintak cuti lame. Nak kawen ke? Hahaha~

Eda said...

Nasriq: sila reserve dulu sekiranya anda mau ke sipadan yea..heehe


Cik Yana: takde soklan lain kan dorang nak tanya..

nak bercuti la...huhu

intan suraya said...

hikhik.. bos tnye kot2 eda lupe nk bg kad jemputan kt dia..hehe

Rozali said...

Assalamualaikum Eda

seronok nyer yer
cuti dah lulus
saya tunggu buah tangan...he he

Wassalam

zmah said...

Patutlah lebar senyuman....cuti lulus nak holidaylah tu...good.

Fadzli Amir said...

uih...bestnye kalu dgr cerita pasal cuti2 ni...buleh mengembangkan urat saraf yg tersumbat!!..hehehe...selamat bercuti dan jgn lupa ole2 mengupdatekan blog bila dah balik nnti dgn cerita yg best2 juge !!!

Mat Ganu said...

KAWEN...JEMPUT2 LER...HEHEHE

LiErOSe~QiEmi said...

mana mau pegi ni.. syoknyeee jalan2.. itotttt!! hihihi

Eda said...

intan: haha..yo la tu..


Atuk-phd: waalaikumussalam..
tangan ni dari kecik tak pernah pulak berbuah..huhu

Eda said...

kak zmah: hehe..=)


fadzli amir: blog ni semtiasa update la..tak perlu tggu pergi jln2 br nak update..;-)



Mat Ganu: lambat lagi kut..insyaAllah..


bunga: jom jalan2 cari makan sambil telan angin..huhu

haslinda said...

hehehe...yeah!!! 6 more days!!

Eda said...

yeay!!...haha

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template