Thursday, February 24, 2011

~Rasa-rasa approved ke tak ek~

Assalamualaikum semua..

Awal bulan depan saya nak pergi bercuti...semalam dah isi dah borang cuti..entah approve entah tidak..lama pulak tu..

Sejak masuk keje sini tak pernah apply cuti khas semata2 untuk bercuti..selalunya apply pon sebab cuti raya puasa la, raya haji la w/pun tak naik haji, CNY la, dan yang ada sebab kukuh la sebab nak cuti tu..

Masa tengah isi tu dalam hati doa2 hembus2 sikit kat borang cuti tu..ahaha..mana taknye, ai kan key person kat sini..kalau takde porak poranda la lab ni kang..haha..key master ada la..tukang pegang kunci lab pun ye jugak..huhu..

Harap2 bos approve la cuti saya kali ni...dan jangan la dia bersoal banyak pulak bila reason saya utk cuti tu adalah kerana personal matter..huhu..dulu penah bos kecik sign separuh je borg cuti sy..antara nak ngan taknak..bos besar tak ckp byk dia pulak yang lelebih..huhu..*tetiba kutuk bos pulak*---> entry berkaitan disini

P/s: jom pakat2 doa cuti saya lulus...;-)

18 comments:

Rozali said...

Assalamualaikum Eda

moga diluluskan cuti

selamat bercuti

Wassalam

khaifaiz said...

semoga cuti diluluskan, buat muka kesian la dlm opis nanti.. heheh.. selamat beramal

cik dah ganu kiter said...

olo..olo siannnyer...doa byk2 moga lembut hati bos utk luluskan cuti
nak g aner?kawen erk?

Fida Ghazi said...

bagusnya eda! tak penah apply cuti sesaje.. berdedikasi sungguh!

aku ni baru bulan februari..cuti dah 6 hari!!

lulus tuu... mesti approved punyalah!

zati embong said...

amin..

huhu,pelik juga kalau susah nk dpt cuti. jat ni setiap bulan cuti.hihi.

Eda said...

Atuk-phd: waalaikumussalam..
harap2 begitula hendaknye..huhu



Khaifaiz: muka kesian tahap satu sen pon belum tentu ada yg kesian..acane tu..

Eda said...

cik dah: eh, mana de nak kawen la..mmg nak pegi bercuti..cuti2 malaysia..hehe



kak fida: eh, tetiba kak pulak ek..cuti kena secara berhemat..kalau cuti 25 hari setaon tak pela..ini 10 hr je tau..huhu..sob..sob..sob..
harap2 lulus..4 hari jugak tu..2 hari je masuk opis..huhu

Eda said...

jat: tok sah pelik la, sebab staf tak ramai..tu yang susah dapat cuti tu..

KUREKURE COMEL said...

jom..........mina pun nak bercuti...
kaki terseliuh...kihkihkih

Nasriq said...

kepada bos eda: sila jangan luluskan cuti cik eda ni....

disokong penuh untuk tak luluskan cuti....

Eda said...

mina: sila la bercuti..kang bengkak pulak kaki tu..=)

Eda said...

nasriq: ni apsal dengaki sgt ngan ai nih..kang rotan kang br tau..hep hep..

surat sokongan u tak layak kat kompeni ai nih...huhu..

norh said...

he he.. moga approve hendaknya..

Eda said...

norh: jeles tgk kamu asyik upload gambar p jln2 jer..huhu..mekasih..=)

intan suraya said...

moga dpt cuti ye..;) intan nk ikut gak blh x??

Eda said...

hehe..jom2..boleh aje bah..=)

haslinda said...

insya Allah..moga cuti diluluskan..kalo x sia2 la plan kita..hehehe

Eda said...

linda: lulus sudah!!,...yeay!

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template