Tuesday, February 15, 2011

~Hari jadi kekasih awal dan akhir saya..huhu~

Salam semua..

Hari ni cuti umum sempena Maulidur Rasul...mesti la ramai yang bercuti kan..saya pun sama...w/pn minggu ni agak bizi dengan keje, tapi time cuti kena la cuti betul2 kan..hehe

Semalam sempat berborak dengan seorang rakan baik..dah lama jugak tak jumpa die nih..jom ikuti perbualan kami yang dicetak semula..hehe

Rakan baik: Weii..ko buat ape tu?
Me: tengah chat ngan ko la ni
Rakan baik: hehe..i like the statement..malam ni tak merayau2 ke?
Me: haha..betul ape statement tu..tak merayau2 la..kitorang kan jenis memerap kat rumah jer..takde kawan la kat sini
Rakan baik: housemate?
Me: housemate tu mmg ler ada..stakat dia je la yang kenal kat sini..
Rakan baik: penah pegi uptown seremban tak?
Me: haa??..seremban ada uptown ke? huhu..tak tau pun..
Rakan baik: ada la..kalau tak silap setiap jumaat & sabtu..dekat ngan terminal 1 tu..
Me: oh..yeke..hehe
Rakan baik: Esok cuti ke?
Me: mesti la cuti..esok kan hari jadi kekasih awal dan akhir..hehe
Rakan baik: hehhe...betul jugak ek..lupa lak public holiday..=)

Selamat menyambut Maulidur Rasul semua..jom kita banyakkan selawat ke atas junjungan Nabi Muhammad S.A.W.

7 comments:

Nasriq said...

Selamat bercuti...

Rozali said...

Assalamualaikum Eda

Salam Maulidul Rasul

selamat bercuti

Wassalam

Eda said...

Nasriq: Selamat bercuti juga utk kamu..




Atuk-phd: selamat bercuti..:)

finaz said...

salam maulidur Rasul kak eda,,,:-)

Eda said...

finaz: haha...kantoi sudah..

salam Maulidur rasul jugak..=)

KUREKURE COMEL said...

salam maulidur rasul eda...

Eda said...

kurekure comel: untuk kamu juga..salam maulidur rasul yea..

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template