Wednesday, February 16, 2011

~Posto-posto..;-)~

Salam semua..

Eh, apsal pepagi buta lak post entry nih ek..sesaje je nak try test auto post nih..hihi...first time buat nih..

Dengar sini semua orang2 kampung tualang tiga!!...eh, tetiba lak ek..nak gelemer aje ek..

Ni nak habaq ni..sebenaqnye, cek dah kirim dah hadiah untuk pemenang contest yang tak brape nak
contest tu...ni tengah on the way la tu..sat2 lagi mesti ada atas meja Pn. Fida Ghazi tu...tak caya tunggu la posmen datang..hehe

Terima la hadiah dari pemilik blog ~~**STORY OF ME**~~ ni yea..=)

Hadiah tak seberapa pon..tapi cukuplah untuk menghargai sokongan yang diberikan..bukan la bermaksud cek tak hargai blogger2 lain yang singgah baca sini...hangpa semua pon cek hargai sangat2...tanpa hangpa, takde la orang nak baca blog picisan yang ntah ape2 ni..mekasih yea semua..=)

Kepada posmen cek, mekasih la bebanyak yea...sepp wang hantaran, eh wang pos la..huhu

Akan datang cek ada lagi nak buat contest...so, stay tuned di sini yea sahabat2 blogger semua..=)

6 comments:

Fida Ghazi said...

dah dapat!

tq banyak2 ye Eda!!!! Sukaaaa sangat!
Alhamdulillah rejeki!

Perkhidmatan posmen sangat pantas dan tuntas!!!

Eda said...

hehe..sama2..

posmen ni mmg boleh dipercayai pantas kejenya..huhu

LiErOSe~QiEmi said...

buat kontest time cuti... buat la time tak cuti.. leh join.. broadband dah gile tade line kat rumah tuu

Eda said...

bunga: hihi..tak plan pon nak wat contest tu...tengah bosan2 kan..so tu yang kuar idea tuh..

takpe...next time ada lagi contest ni nak wat...just wait n see ya!!..=)

KUREKURE COMEL said...

wahhh...berkobar kobar nk tgu...
nk jd yg first msuk ni...


jeles kat fida tu...kalo mina baca awal2 blog ni...sure leh menang...
hehehe...

Eda said...

mina kurekure comel: takpe2...ada lagi peluang akan datang ni..jgn jeles2 eh..

ade rezki kamu pulak menang nanti tuh..hehe

Kamu semua akan dijejaki..=)

 

~~**sTorY oF mE**~~ Copyright © 2012 Design by Ipietoon Blogger Template